Tanja Ilic

Tanja Ilic får den viktiga rollen som GreenIrons CCO

Det är med stor tillfredsställelse vi kan tillkännage att GreenIrons ständigt växande team nu utökas med Tanja Ilic. Som vår CCO får Tanja en mycket viktig roll, med ansvar för att säkerställa att GreenIrons mål och kommersiella strategier implementeras och realiseras. Att vi levererar vårt kundlöfte, lever upp till våra cirkulära affärsmodeller och GreenIrons utfästelse om att bidra till en positiv påverkan på klimatet.

I den omsorgsfulla urvalsprocessen hänfördes vi av Tanjas ledaregenskaper samt analytiska, taktiska och strategiska förmågor, vilket oupphörligt genererat resultat och organisatoriska förbättringar under yrkeskarriären. Vidare uppfattar vi Tanja som lösningsorienterad med höga ambitioner, ständigt på jakt efter affärsmässiga utmaningar och att åstadkomma resultat.

I det följande några hårda fakta – som talar för sig självt – från Tanjas imponerande och digra CV: CEO på Nanol Technologies Oy, SVP-sales, Nordpool Salse, VP-sales, Nasdaq OMX bland andra ledande roller.

Och sist men inte minst – Tanja är begåvad med en ödmjuk personlighet och trivs som bäst i svåra och tuffa situationer. Vad kan vi mer önska oss på GreenIron, med en strävan att skapa en helt fossilfri värdekedja, från malm och restavfall till metaller, med siktet inställt på en framtida, cirkulär värld.

Tanja, varmt välkommen till GreenIron!