Varmt välkommen till GreenIron Ulrika Molander

Det är med stor glädje vi idag kan berätta att vi i september utvidgar vårt team med Ulrika Molander. Ulrika kommer att fylla en av våra absolut viktigaste roller – att bygga och driva alla våra anläggningar i när och fjärran. 

Vi är mäkta stolta över att ha lyckats rekrytera Ulrika Molander som vår COO – en nyckelroll i GreenIrons tillväxresa. Ulrika blir operativt ansvarig för prospektering, byggnation och drift av våra kommande anläggningar i när och fjärran.

Ulrika har haft ett flertal ledande befattningar inom industri, teknik och utveckling. Med en bred och djup erfarenhet inom ledarskap, kundvård, service, försäljning och hållbar affärsutveckling.

Att vårt val föll på Ulrika handlade om en stor erfarenhet av projektledning och supply-chain-management. Dessutom en passion för verksamhetsutveckling och förändringsprocesser samt en fallenhet för att tänka utanför boxen.

Här följer ett kort utdrag ur Ulrikas digra cv: Produktionsdirektör på den internationella koncernen Systemair, CEO på logistik- och entreprenadföretaget BDX och Verksamhetschef på Sapa-profiler. 

Vi ser fram emot den 1 september, då Ulrika blir en del av GreenIron-teamet. Varmt välkommen.